> Ajánlataink
> Galéria

Tippek és Tanácsok

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Szerződési feltételek és megrendelés menete

Termékeinket megrendelhetik személyesen bármelyik kirendeltségünk és telephelyeink egyikén, vagy megrendelhetik telefonon, faxon, vagy e-mailben egyaránt. Megrendeléskor szükséges megadni a szállítási címet, telefonos elérhetőséget, és számlázási adatokat. Egyedi, nem standard épület rendelése esetén kérjük küldjék el a megrendelni kívánt építmény vázlatát, tervét, vagy személyesen megbeszélhetjük és bemutathatják elképzelésüket telephelyünkön.

Szállítási határidő megrendelés esetén

A szállítási határidő függ a megrendelt építmény típusától, és a szállítási címtől. Standard szállítási határidők:

  • 2-10 munkanap - garázs, kerítés esetén
  • 10-30 munkanap - garázskapu, alacsony csarnok és építmény esetén
  • 6-10 hét - szendvicspanellel, vagy trapézlemezzel szerelt csarnok, raktár esetén

Szállítás előtt legalább 1 nappal felvesszük a kapcsolatot megrendelőinkkel, hogy megbeszélhessük és pontosítsuk a szállítás idejét.

Építmények alapjának, aljzatának elkészítése

Megfelelő garázsalap előkészítése a garázs pontos méretei alapján lehetséges. Az alapnak, vagy aljaztnak minden esetben simának, vízszintes felületűnek kell lennie. Kisebb méretű garázs és építmény esetében (pl. 3 x 5 m, vagy 3 x 6 m) elegendő betonlapok, vagy akár erősebb típusú járdalapok használata az oszlopok alatt. Nagyobb méretű garázs és építmény esetében ajánlatos betonalapot készíteni amely az épület teljes felületét lefedi. Ebben az esetben az alapnak minden irányban nagyobbnak kell lennie minimum 5 cm-el (pl. egy 3 x 5 m garázs esetében minimum 3,10 x 5,10 m betonalap elkészítése javasolt), és minimum 10-20 cm mélynek kell lennie (talajtól függően).

Amennyiben raktárépületről, vagy nagyobb tárolóról van szó, úgy javasolt 50 x 50 cm és kb. 1 m mély alap elkészítése minden sarok és tartóoszlop alatt. A sarkak és tartóoszlopok pontos elhelyezkedése a tervdokumentációban megtalálható.

Garázs rögzítése az alaphoz, vagy aljzathoz

A garázs / építmény rögzítése az alaphoz a megrendelő feladata, nincs benne a szerelési díjban. Amennyiben a megrendelő igényt tart az általunk történő rögzítésre, felár ellenében megoldható. Cégünk csak teljes felületű öntött aljzat esetében vállalja a szerkezet rögzítését. Amennyiben nem rendelkezik öntött aljzattal, csak betonlapokra kívánja elhelyezni a garázst, abban az esetben a szerelés után utólagos rögzítésről a megrendelőnek gondoskodnia kell a megfelelő rögzítésről (pl. utólagosan öntött aljzathoz való rögzítés). A nem megfelelő rögzítés a garancia elvesztésével jár.

Garancia

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, mely a vásárlás napjától, azaz a számla kiállításától kezdődik. A garancia nem terjed ki a szerkezet alapozóval történt festésére.

Fizetési lehetőségek

A termék kifizetése készpénzben történik a garázs kiszállításakor, szerelésekor. Kivételes esetekben megoldható az átutalásos fizetés, melyet a számla kiállításától 7 napon belül kell teljesíteni.

Nem standard típusgarázs megrendelése esetén, vagy nagyobb összegű rendelés esetében (350.000 Ft felett) minden esetben előleg fizetése szükséges, melynek mértéke a megrendelt építmény eladási árának 10%-a. A fennmaradó összeg szállításkor, szereléskor a helyszínen készpénzben fizetendő.

Nagyobb tárolók, raktárak megrendelése esetén a fizetési feltételeket minden vásárlóval egyedi megállapodás alapján határozzuk meg.

Hitel és részletfizetési lehetőség

Részletfizetési lehetőséget cégünk sajnos nem tud biztosítani ügyfeleinek. Amennyiben nem tudja megvásárolni a kiválasztott garázst önerőből, lehetőségük van saját bankjuknál személyi kölcsönt igényelni. Kérjük az ilyen kérdésekkel forduljanak saját bankjukhoz.

Lízingelési lehetőséget sem tudunk biztosítani termékeinkre.

Tervezés és építési engedély

Kérjük megrendelés és telepítés előtt minden esetben érdeklődjenek az illetékes önkormányzatnál.

Garázsok összeszerelése és bontása

Garázsaink egyszerűen bonthatók, és bármikor könnyen újraépíthetőek egy másik helyen. Kész elemekben szállítjuk garázsainkat, melyeket a helyszínen csavarrögzítéssel szerelünk össze. Egy standard 3 x 5 m méretű garázs összeszerelése kb. 1 órát vesz igénybe.

Nincs áram a szerelés helyszínén?

Nem jelent problémát, nem szükséges áramot biztosítani. Saját áramfejlesztő aggregátorral rendelkezünk, amit a szerelés helyszínére hozunk.